Czy konsultacja online pojawia się w grafiku dopiero po jej opłaceniu przez pacjenta?

Umówiona wizyta pojawia się od razu w kalendarzu lekarza. Gdy pacjent wybiera termin wizyty na konsultację online i klika "umów wizytę", to lekarz od razu jest informowany o nowym zapisie, a wizyta i dane pacjenta są widoczne w jego grafiku. Jeśli jednak pacjent nie opłaci wizyty w wyznaczonym czasie (w przypadku, gdy wizyta powinna być opłacona z góry), wówczas wizyta jest odwoływana, a termin się zwalnia i z powrotem jest widoczny dla innych pacjentów.

Kliknij i dowiedz się więcej o konsultacjach online!